Terug

Zwanger & Newborn


Celebrate NEW LIFE as ART...
Een zwangerschapshoot... Jullie zijn zwanger en verwachten een kindje, van harte gefeliciteerd! Dan krijg je dus een prachtige dikke buik (of je hebt hem al), met daarin jullie kindje. Wil je ook een mooie herinnering aan je zwangerschap? Laat je zwangerschap vastleggen met mooie buikfoto’s, nu je mooier bent dan ooit. Ik geef je het zachtste licht, de mooiste stoffen en een stralend silhouet. Tijdens een zwangerschaps fotoshoot is het natuurlijk niet verplicht om de blote buik te laten zien. Een dikke buik bedekt met een (strak) shirt is ook erg mooi. We doen waar jij je prettig bij voelt. Verschillende samenstellingen en settings behoren bij deze shoot. Alleen de zwangere buik op de foto, papa en mama samen, leuke props, eventuele broertjes/zusjes erbij op de foto, alles is mogelijk. 

Het pure en tedere van een pasgeboren baby vastleggen?
Een Newbornshoot is een prachtig aandenken aan de eerste prille levensdagen. Als jullie nieuwe wondertje is geboren en je hem/haar dan ook als 'kunst aan de muur' kan bewonderen, zal je dagelijks de emotie uit die periode terug kunnen voelen. Hoe meer de tijd verstrijkt hoe dankbaarder jij bent met deze foto's. Heb je jezelf wel eens afgevraagd, hoeveel liefde dit meegeeft aan jouw kinderen als zij naar deze foto kijken? Ik heb vele leuke Newborn accessoires, schattige mutsjes, omslagdoeken en zachte kleden, die bij de shoot in zitten voor gebruik. Newborn fotografie vindt bij voorkeur plaats tussen de 4e en de 14e dag na de geboorte.

Naast moeder van drie kinderen, heb ik ook een achtergrond als gediplomeerd Sociaal Pedagogisch Werker met specialisatie ontwikkelingpsychologie en ontwikkelingstimulering bij baby's en kinderen tot 12 jaar. Hierdoor heb ik veel met baby's gewerkt, waardoor ik alle expertise in huis heb voor een veilige werkwijze tijdens de babyshoot. Je baby is bij mij in goede handen. Natuurlijke poses, veilige props, juiste warme omgevingstemperatuur (plus warme kruiken) en heel veel geduld, maakt een newborn fotografie tot een specialisme, waar ik garant voor sta!