Terug

Huwelijk

Op zoek naar unieke, impactvolle en trendy trouwfoto’s? 

Je trouwdag…. als het goed is één van de mooiste dagen van je leven en die dag wil je natuurlijk goed vastgelegd hebben met een mooie bruidsreportage. Je gaat een trouwfotograaf kiezen, en dat moet er één zijn die bij jullie past! Ik vind het heel bijzonder om als fotograaf onderdeel van deze dag te mogen zijn. Persoonlijk contact vind ik daarom heel belangrijk. Ik doe altijd een intake, zodat we elkaar al een klein beetje leren kennen, zodat je op de trouwdag niet als vreemden tegenover elkaar staat. Tijdens deze intake bespreken we ook jullie wensen, zodat jullie de trouwfoto's krijgen precies zoals jullie dat zelf graag willen! Wat meer geposeerd, of gekke spontane foto’s, foto’s maken die jullie weergeven zoals jullie zijn, dat is mijn doel. Ik kan jullie heel veel verschillend beeldmateriaal laten zien, zodat je er zelf de hand in hebt om samen met mijn creativiteit te werken naar een fantastische bruidsreportage, met jullie in de hoofdrol.

Alles op fotogebied regel ik die dag voor jullie. (en zelfs nog vooraf een dansworkshop voor een op maat gemaakte openingsdans erbij, behoort ook tot de mogelijkheden)
Dat jullie gegarandeerd prachtige trouwfoto’s krijgen van jullie huwelijksdag, dat is mijn belofte aan jullie.

Meer weten?
In een gratis intake gesprek, zullen we samen bespreken, wat jullie mooi vinden. Ik kan jullie heel veel verschillend beeldmateriaal laten zien, zodat je er zelf de hand in hebt om samen met mijn creativiteit te werken naar een fantastische bruidsreportage, met jullie in de hoofdrol.