Terug

Business

Fotograferen voor een bedrijf is iets anders dan een familieportret. Het ene bedrijf wil alleen het pand van de buitenkant gefotografeerd voor op de brochure, het andere bedrijf wil alle medewerkers gefotografeerd voor bedrijfspassen. Een winkel wil productfotografie en andere bedrijven willen eigen beelden en vooral sfeer foto’s van hun bedrijf voor op hun website, sociale media, pers en promotie materiaal.

Corine Blom Photography levert ook kante en klare pakketten voor makelaars en/of huizenbezitters die hun huis willen verkopen. Optimalisatie d.m.v. combipakketten: interieurstyling in combinatie met goed professionele foto's! Het is een gebleken meerwaarde voor de verkoop, hiermee onderscheidt jouw woning zich van de rest. 

Voor een bedrijf dat zich profileert op internet zijn profielfoto's van groot belang. Wanneer u voor mijn zakelijke -portret-foto's kiest, kiest u ervoor om naast het formele gezicht ook het persoonlijke gezicht van uw bedrijf zichtbaar te maken. De foto's hebben een professionele en vriendelijke uitstraling.
Dit vergroot het vertrouwen naar de klant toe.

U kunt van mij, als vakfotograaf, verwachten dat ik op een betrokken manier onze samenwerkingsrelatie vorm geef. Die betrokkenheid kenmerkt zich door verdieping en inleving in mijn opdrachtgever. Tevens sta ik voor hoog gekwalificeerde beelden en een uitmuntend afwerkingsniveau. Hiertoe pas ik de modernste technieken toe.
Voor elk bedrijf lever ik maatwerk!