Trouwdag Douglas & AnoushkaBruiloft Douglas & Anoushka,

Het is woensdag 22 juni en ik ben onderweg naar de bruiloft van Douglas & Anoushka in Eindhoven. Het is een mooie zonnige dag en ik ga eerst naar ‘All Stones’ de winkel van hun beiden. Het leuke is dat ‘de buren’ van All Stones een kapperszaak hebben en Anoushka dan ook in haar eigen winkel zich omkleed en daarna naar de buurvrouw gaat voor haar bruidskapsel. Omdat er heel intens contact is met hun gewaardeerde klanten, begint de dag dus voor Anoushka met een receptie voor de klanten. Daar begint dan ook mijn fotoshoot. Aanvankelijk wilden ze geen fotograaf, maar eenmaal overtuigd dat het toch heel waardevol is dat er foto’s zijn van je trouwdag, kwamen ze bij mij. We hebben vantevoren afgesproken dat ze een reportage shoot wilden van hun huwelijksdag. Er is niet veel tijd tussendoor voor foto’s, dus het wordt een leuke uitdaging. Wat was de receptie leuk in All Stones!! Lieve reacties van klanten met cadeautjes en gelukswensen voor het bruidspaar!

Op naar meneer van Eijk, een prachtige trouwlocatie midden in de bossen. Eenmaal aangekomen, was Douglas al daar en wachtte in spanning af samen met alle gasten op de komst van Anoushka voor de trouwceremonie. Met haar prachtige zelfgemaakte jurk en bijzondere accessoires was ze een plaatje! De ceremonie was heel bijzonder en ik probeerde me als fotograaf zo onzichtbaar mogelijk te maken. Maar je wil toch wel alle bijzonder momenten vastleggen, de emoties, het ja-woord, het uitwisselen in hun geval van de prachtige armbanden, die ene lach en traan… het was een mooie ceremonie.

Daarna lekker feest, met gezellig eten en high tea op een sfeervolle binnenplaats, buiten in het bos. Welgeteld hebben we een kwartier de tijd gehad om ‘dé trouwfoto’ te schieten.
We hadden in de omgeving de keuze uit bos, bos, of bos…dus dat was makkelijk :-)

Daarna nog waardevolle foto’s geschoten van het bruidspaar met alle gasten, familieleden en vrienden. Kortom, een hele geslaagde dag met prachtige foto’s om aan terug te denken.

22 juni 2016 10:37

Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter