Opening FOTO STUDIO



Soms komen dromen uit...
Op maandag 14 maart is de officiele opening van de fotostudio van Corine Blom Photography. Mijn liefde voor fotografie is na 20 jaar foto's maken met veel passie, uitgegroeid tot een professionele dagelijkse verrijking met een eigen fotostudio. Ik hou van fotografie als kunst en wil van elke foto als het ware een schilderij maken. De kunst is om mensen op de foto te zetten zoals ze zijn, met hun karakter. De emotie en de band die mensen -met elkaar- hebben, is ook prachtig om op de gevoelige plaat vast te leggen. Een mooie foto is een blijvende herinnering, die elk jaar meer emotionele waarde krijgt.

Na altijd met natuurlijk daglicht te hebben gefotografeerd, behoort studio fotografie nu ook tot de mogelijkheden en daar ben ik echt heel blij mee. Dankzij de professionele apparatuur van ProFoto B1, flitslampen, paraplu met backpanel en softboxen Octa 8 met grid, kan ik nu onder elke omstandigheid fotograferen. Ik kan het licht volledig naar mijn hand zetten, 's avonds, schaduwrijke dag, met mijn studio apparatuur kan ik alle kanten uit. Fotograferen is tenslotte schrijven met licht! 

In de hele maand maart 2016 hou ik een openingsactie, waarbij je een GRATIS fotoshoot kan winnen! Boek een fotoshoot in maart en je naam doet mee in de loting. Eind maart zal ik een winnaar trekken, die zijn fotoshoot GRATIS heeft gewonnen. Daarnaast krijg je tijdens de opening in maart twee extra foto bestanden op hoge resolutie krijgt t.w.v. € 36,30 bovenop de door jou uitgekozen foto's in je pakket. 

Zoek je een creatieve fotograaf?
Ik hoop jou / jullie te mogen ontmoeten op locatie of in mijn eigen studio voor een leuke fotoshoot!


14 maart 2016 09:00

Reactie door Basem Abou Shahin
23 maart 2016 17:30
I like your lighting technique . I also worked as photographer in my country Syria.
Laat een reactie achter