Newborn shoot Mario 10 dagen jongHet is woensdagmiddag en ik ga naar het huis van Mitchel & Marileen, want hun Newborn zoon Mario wordt vanmiddag als een echte ster op de foto vastgelegd. Mario is 10 dagen oud en heeft tot nu toe alleen nog maar heel veel geslapen. Dat komt goed uit voor de shoot, want een Newborn foto richt zich op het slapende baby'tje. Ik kom binnen in een sauna :-) want , zoals afgesproken, is de thermostaat flink op gedraaid om de kamer te verwarmen. Daarnaast nog een straalkachel, die we heel gericht kunnen inzetten richting zijn blote lijfje. De kleine Mario wordt gepamperd als een echte ster, de hele middag heerlijk in de watten gelegd en met deze tropische temperaturen aan warmte (en liefde) geen gebrek.

Hij gedroeg zich voorbeeldig en tijdens de shoots hebben we verschillende sets opgebouwd. Tussen de slaapjes en het shooten door, hadden we alle tijd voor de voedingen, schone luiers en lekker knuffelen. Het was de eerste dag dat Mario ook echt meer wakker was, wat een bijzondere eerste foto gaf: Mario met zijn oogjes open!

Al met al hebben we 3 uur lang genoten van dit heerlijke mannetje en poseerde hij met het grootste gemak voor de camera. Oma kwam nog langs en naast de handige assistentie voor mij als fotograaf, leverde het uiteindelijk ook nog een waardevol portret op voor een prachtige drie generatie foto. 

Dit prille eerste begin en de onvoorwaardelijke 'liefde' van dit jonge gezinsgeluk is voor altijd vereeuwigd op de foto. Oprecht heb ik samen met de ouders genoten en dankbaar voor deze shoot, hoop ik dat er nog veel meer gaan volgen...


16 februari 2016 20:00

Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter