MEELSHOOTMeelshoot

Ineens krijg je van die leuke dingen op je pad zoals project: MEELSHOOT!

Ingredienten zijn: 40 kg meel, 3 modellen, 1 á 2 meelgooiers en 6 collega fotografen, waaronder Geert Langelaan. Louise aka Miss Hawks heeft een prachtige grote loods en heeft dit georganiseerd speciaal voor fotografen.  De dag startte om 10.00 uur, maar aangezien het helemaal in Best was (Noord Brabant) had ik er 2 uur voor uitgetrokken om te rijden. Vroeg op dus… maar ik had er zo zin in, dus energie voor tien. Eenmaal aangekomen ontmoette ik daar mijn 6 andere collega fotografen. Geert Langelaan is ambassadeur van het merk Elinchrom en hij had verschillende flitslampen meegenomen. Hij nam ons mee in de wereld van de Elinchron flitsmogelijkheden, altijd leuk om iemand bevlogen over de mogelijkheden van fotografie en flitsers te horen praten. Iedereen die mij kent, weet dat ik helemaal lyrisch ben van mijn eigen studio flitsapparatuur van Profoto. Maar het voelt toch een beetje als een kind in een snoepwinkel, dus heerlijk spelen met de flitslampen van Elinchrom.

Het is zo’n leuke uitdaging om met je camera, sluitertijd en diafragma te spelen, om uiteindelijk tot de gewenste beelden te komen. De modellen hadden er zin in, ze werden steeds enthousiaster :-) Om de beurt hebben alle aanwezige fotografen ruimschoots de tijd gehad om met de modellen te werken en mooie beelden te schieten. Ik vind het dan ook altijd leuk om tussendoor nog wat andere beelden te schieten. dus ben ik met Sherpa naar een plek in de loods gegaan en heb met het aanwezige daglicht ook nog wat karakteristieke portretten kunnen schieten.

Al met al, was de meelshoot SUPERLEUK om te doen en het leuke vind ik dat het echt even wat anders dan anders is. Out of the box....
Je krijgt er prachtige FOTO ART beelden van en daar ben ik heel blij mee!

Special thnx to Geert Langelaan en Miss Hawks Events
De Modellen: Anita Bos, Mariska Riedijk en Wilhelmus Sherpa.
29 oktober 2016 10:00

Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter