About

Ik

Prettig kennis te maken


Mijn naam is Corine Blom, vakfotograaf, geboren in bouwjaar 1972 én woonachtig in Zwolle.
Naast vakfotograaf ben ik tevens danser en choreograaf. Deze unieke combinatie stelt mij in staat om beelden spetterend vast te leggen. Beweging en emotie zijn voor mij de ingrediënten voor de mooiste composities.

Al meer dan vijfentwintig jaar geef ik met veel plezier danslessen aan kinderen en volwassenen. Mijn drijfveer is creativiteit in het maken van mooi lijnenspel en bewegende beelden met emotie. Als fotograaf vind ik het de uitdaging om met dezelfde creativiteit en emotie, deze composities als 'stilstaand beeld' te vangen.

Om mijn techniek nog verder te verfijnen, heb ik de opleiding tot vakfotograaf gevolgd bij de Nederlandse Fotovakschool in Apeldoorn.
De Nederlandse Fotovakschool is een van de oudste en meest gerenommeerde opleidingen voor beroepsfotografie. Mijn liefde voor fotografie is na 20 jaar foto's maken met veel passie, uitgegroeid tot een professionele dagelijkse verrijking met een eigen fotostudio in Zwolle.


Ik hou van portretten met karakter. De kunst is om mensen op de foto te zetten zoals ze zijn. De emotie en de band die mensen, familie en vrienden met elkaar hebben, is hetgeen dat ik graag op de gevoelige plaat wil vastleggen. Mijn doel is om iedereen zo mooi mogelijk op beeld te zetten. Door een ongedwongen en vrije sfeer laat ik je genieten tijdens de fotoshoot van mooie momenten. Het resultaat zijn unieke en prachtige foto’s, welke je altijd zal blijven koesteren.

Zoek je een creatieve fotograaf?
Ik hoop jou / jullie te mogen ontmoeten op locatie -ik werk door heel Nederland- of in mijn eigen fotostudio in Zwolle voor een leuke fotoshoot!
Daarnaast geef ik met veel enthousiasme mijn vakkennis door middels Fotografie basiscursussen op locatie in de Orchideeënhoeve én op aanvraag workshop voor scholen en bedrijven.


Fotografie is mijn leven, mijn passie, mijn kunst!

Corine Blom